Nyheter

10 september, 2019

Vi trivs på Lugnetrondellen!

Välkommen att besöka oss på Lugnetrondellen – Varbergs Handelscentrum!

Något för alla – shoppingsugen eller bara hungrig
På Lugnetrondellen hittar du en bra mix av butiker och restauranger.  Är du hungrig? Pröva Linnea och Basilikas fantastiska buffé!  Eller varför inte besöka Max fräscha hamburgerrestaurang för lunch eller fika?

På shoppingfronten erbjuder Jula ett brett sortiment av varor. Sportshopen erbjuder sportkläder och skor för hela familjens aktiviteter. Det du inte hittar på DollarStore – det är inte värt att leta efter.  Vi är sedan ett bra tag tillbaka även granne med Biltema.

Enkelheten att ta sig hit
På Lugnetrondellen är det väldigt smidigt att handla. Du kan parkera precis utanför affärerna. För dig med miljöbil så kan du även passa på att ladda din el- eller hybridbil när du besöker Lugnetrondellen. Platserna hittar du precis vid Jula.

Alla handlare önskar dig varmt välkommen till Lugnetrondellen!

Fler nyheter