Nyheter

8 mars, 2019

Mattor för alla på Lugnetrondellen!

Vid årsskiftet blev blev mattbutiken Rugstore – Loyal Living. Vi fick en pratstund och ställde några frågor till Malin som är ägare och butikschef i den nya butiken.

På vilket sätt skiljer sig Loyal Living från Rugstore?
Vi har valt att utöka utbudet och arbetar numera tillsammans med ännu fler leverantörer för att bättre kunna möta kundernas efterfrågan. Vi arbetar även närmare kunden nu. Det är mycket besök ute på företag och även hemma hos kunder för att hjälpa dem att hitta rätt matta.

Hur ser den typiska Loyal Living-kunden ut?
Det är det som är så kul. Vårt klientel är väldigt brett. Allt från den ny-utflyttade ungkarlen, familjer som köpt sitt första hus till pensionären som vill förnya sitt hem. Mattor är verkligen för alla. Så det är en salig mix av både privatkunder och företag.

Vad är det senaste just nu?  
Vi trodde kanske inte att ryamattan skulle göra comeback… men den är hetare än någonsin. Viscosmattorna, som man ofta ser i de flesta inredningsbloggarna, är fortfarande en uppåtgående trend hos det yngre klientelet. Något som alltid är eftertraktat och gångbart är de traditionella äkta mattorna. Folk älskar hantverk och hållbarhet. En äkta matta går aldrig ur tiden.

Vi tackar Malin och hennes personal på Loyal Living för pratstunden och önskar såklart lycka till med den fortsatta försäljningen.

Fler nyheter