Nyheter

10 september, 2018

Vi trivs på Lugnetrondellen!

Välkommen att besöka oss!

På Lugnetrondellen hittar du en bra mix av butiker och restauranger.  Är du hungrig? Pröva Linnea och Basilikas fantastiska buffé!  Eller varför inte besöka Max fräscha hamburgerrestaurang för lunch eller fika?

På shoppingfronten erbjuder Jula ett brett sortiment av varor. Sportshopen erbjuder sportkläder och skor för hela familjens aktiviteter. Loyal Living erbjuder många olika slags mattor, inklusive heltäckningsmattor. Vi är nu även granne med Biltema. Nu väntar vi bara på att Dollarstore ska öppna i slutet av maj.

På Lugnetrondellen är det väldigt smidigt att handla. Du kan parkera precis utanför affärerna. För dig med miljöbil så kan du även passa på att ladda din el- eller hybridbil när du besöker Lugnetrondellen.

Varmt välkommen till Lugnetrondellen!

Fler nyheter