Nyheter

3 oktober, 2017

I veckan öppnar Max, Rugstore och Linnea & Basilika

Nu på onsdag, den 4 oktober öppnar de första butikerna och restaurangerna i Lugnetrondellen. Det är Max Hamburgerrestaurang, mattbutiken Rugstore samt Linnea & Basilika som blir först att slå upp portarna på Varbergs nyaste handelscentrum.

-Det känns riktigt bra att huset nu fylls på med människor, liv och rörelse.
Jag tycker att vi är på god väg att hitta en bra mix av olika verksamheter för att göra Lugnetrondellen till en väldigt attraktiv handels- och mötesplats, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

Vilka kommer öppna mer på Lugnetrondellen och när?
– Näst på tur är Jula som öppnar den 19 oktober. Sen öppnar Sportshopen till våren och även Biltema under 2018.

Sen är det väl invigning också?
-Det stämmer! Lördagen den 28 oktober kl 11.00-15.00 blir det traditionsenlig invigning med lite aktiviteter i form av poängpromenader för både vuxna och barn. Hoppborgar och ansiktsmålning och lite annat smått & gott, avslutar Kristian.

Fler nyheter